На Новий рік Примадонна, як і Максим Галкін, ніколи не працює / instagram.com/statekremlinpalace

Попит на зіркові новорічні корпоративи впав пару років тому. Багато компаній вважають немодним розбазарювати гроші й виставляти напоказ свою заможність.

Та охочих порадувати співробітників, партнерів і клієнтів достатньо. І листопад - найкращий час домовитися з артистами про такі виступи. Журналісти КП дізналися найактуальніші ціни.

Читайте також"Ефектна штучка": Алла Пугачова здивувала новим фото

Відео дня

У таких артистів, як Поліна Гагаріна, Діма Білан і Світлана Лобода, може бути на 2 - 3 виступи за вечір у грудні.

Білан й опальна українська зірка Лобода стабільні останні два роки: відповідно 50 тис. євро і 70 тисяч євро. "Суперзірку" часто запрошують виступати за кордон, у цьому випадку прайс зростає.

Алла Пугачова, наприклад, розглядає кожне замовлення в індивідуальному порядку - ціна в грудні може досягати й 300 тис. євро. Але на Новий рік Примадонна, як і Максим Галкін, ніколи не працює.

З попсових відомих співачок "недорого" бере за свої хіти українська співачка Анна Сєдокова - традиційні для неї до 10 тис. євро.

Раніше ЗМІ повідомляли, що після народження другої доньки в травні 2018-го Світлана Лобода підняла свій гонорар. Якщо раніше Лободу можна було "замовити" на приватний захід за 75 тисяч євро, то тепер треба викласти 100 тисяч.