REUTERS

Принца Гаррі і Меган Маркл позбавлять титулів і грошей.

Читайте такожУ британській резиденції принца Гаррі і Меган Маркл розпустили персонал - ЗМІ

Про це повідомляється на сайті Букінгемського палацу.

Відео дня

З весни нинішнього року подружжя більше не будуть іменуватися Його і Її Королівська Високість. Також їм перестануть виділяти кошти на офіційні заходи.

Крім того, Принц Гаррі і Герцогиня Маркл збираються повернути казні всі гроші за ремонт свого британського Фрогмор-котеджу. Ремонт будівлі обійшовся платникам податків у 2,5 мільйона фунтів стерлінгів.

У свою чергу Королева Єлизавета II підкреслила, що Меган Маркл, принц Гаррі і Арчі Харрісон залишаться улюбленими членами сім'ї. Королева подякувала герцогу і герцогині Сассекським за роботу і зазначила, що Меган Маркл «дуже швидко стала повноправним членом сім'ї».

Як повідомляв УНІАН, 8 січня принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сім'ї, зберігши за собою титули герцога і герцогині Сассекських. Пара не буде представляти королівську сім'ю на офіційних заходах, але продовжить виконувати борг перед Королевою і Співдружністю».

13 січня британська королівська сім'я обговорила рішення принца Гаррі та його дружини Меган Маркл відмовитися від звання старших членів королівської сім'ї. Після завершення ради Єлизавета II оголосила, що остаточне рішення про майбутнє принца Гаррі і Меган Маркл буде прийнято в найближчі дні. Протягом перехідного періоду вони зможуть жити в Канаді і Великій Британії.