За словами Скарлетт, лише батько має право позбавити її приналежності до прізвища / instagram.com/scarlettqueen

На співака Оскара родом з Росії, який вчинив камінг-аут як трансгендерна жінка на ім'я Скарлетт, чинять тиск родичі, щоб вона відмовилася від свого роду і прізвища.

Читайте такожПопулярний американський репер здійснив камінг-аутПро це вона написала у своєму Instagram.

«Я поза контакту з батьками. Родичі чинять на мене тиск, щоб я відмовилася від свого роду і прізвища. Я вважаю, що тільки одна людина має право позбавити мене приналежності до мого прізвища – це мій батько. Якщо він прийме таке рішення, що не хоче більше мене знати і бачити, я публічно зроблю це», – зазначила вона.

Відео дня

За її словами, весь цей «галас навколо визнання застав зненацька».

«Це не піар-акція – це моє життя. Я розумію, що моїм батькам зараз непросто від усієї цієї непотрібної уваги. Мій батько завжди був для мене хорошим батьком, і тут немає його упущення у вихованні. Моя ідентичність жіночої статі була в мені, наскільки я пам'ятаю, років з трьох. Моє серце не знаходить спокою від того, що я – причина його болю зараз, але я не можу сховатися. Я не можу не бути собою. Все, чого я хочу – це писати пісні та виходити на сцену їх співати. Хіба є різниця для вас, в якому образі я буду це робити? Хіба я несу комусь зло, завдаю комусь шкоду, користуючись своїм правом прожити життя так, як я цього хочу», – додала Скарлетт.

Раніше УНІАН повідомляв, що Скарлетт на даний момент живе в Нью-Йорку і виступає зі своїм шоу в кабаре-клубі.