Співачка намагається меншу часу проводити онлайн / facebook.com/jamalaofficial

Відома українська співачка Джамала розповіла, як обмежує час, проведений в мережі Інтернет.

Читайте такожДжамала замилувала мережу світлинами з підрослим сином (фото)

Своїми секретами вона поділилася на сторінці в Instagram.

Відео дня

Артистка розповіла, що насправді вона любить соцмережі. "Це можливість стежити за людьми, які мене надихають", - прокоментувала Джамала.

"Але є одне "але"! Помітила, чим більше часу проводжу в онлайні, тим менше часу залишається на життя реальне. І так, я намагаюся обмежити час, проведений в телефоні", - написала співачка. При цьому Джамала розповіла про декілька правилах, яких вона дотримується.

"Сніданки та вечері з сім'єю - святе, я відключаю усі повідомлення на телефоні. Для мене цінний час, який я проводжу з Еміром. Наприклад, коли ми на заняттях або в басейні, попереджаю, що в найближчі 2-3 години з робочих питань буду поза зоною доступу. І весь цей час приділяю тільки синові", - поділилася співачка.

Також вона розповіла, що намагається не знімати сторіс під час походів у кіно чи на концерти.

"Давайте частіше зустрічатися в реалі – на концертах, в кафе, в парках, кіно. А коли проводите час з друзями, не поринайте в телефон! Спілкуйтеся! Адже реальне життя цікавіше", - резюмувала артистка.

Поговоримо про соцмережах і цифровому детокс? ⠀ Скажу чесно, я люблю соцмережі. По-перше, це можливість стежити за людьми, які мене надихають. Я бачу, що відбувається у моїх друзів, які живуть за кордоном, спостерігаю за їх творчістю та особистим життям. Що вже там, у шаленому ритмі нерідко соцмережі нагадують мені про Дні народження. Тому що тільки моя мама пам'ятає всі дати народження, навіть моїх друзів 😂 ⠀ Тут можна листуватися і ділитися з @ryx і @rhye, спостерігати за міжнародним туром @dakhabrakha, підглядати за фототуром @karpiy і новими творіннями в одязі від @gaianeastsaturian І навіть за мімімі собакою @borodina ☺️ По-друге, соцмережі стали майданчиком нашого з вами спілкування. Як ви вже помітили, я намагаюся читати всі ваші коментарі і відповідати на них. Хоча, зізнаюся, займає це ой як немало часу. Але що я можу вдіяти? Мене дійсно цікавить ваша думка і відгуки на пісні, кліпи, і т. д. ❤ ⠀ Але є одне "але"! Помітила, чим більше часу проводжу в онлайні, тим менше часу залишається на життя реальне. І так, я намагаюся обмежити час, проведений в телефоні :) ⠀ Що мені допомагає? ⠀ У мене є кілька простих правил, яких дотримуюся: ⠀ ✅ Сніданки і вечері з сім'єю - святе, я відключаю усі повідомлення на телефоні. ✅ Для мене цінно час, який я проводжу з Еміром. Наприклад, коли ми на заняттях або в басейні, попереджаю, що в найближчі 2-3 години з робочих питань буду поза зоною доступу. І все це час приділяю тільки синові. Можу дістати телефон на кілька хвилин, щоб сфотографувати Эмирку або зняти на відео його успіхи 😊 ✅Походи в кіно і на концерти. Так, дуже хочеться зробити сторіс, щоб розповісти, де я, чи підтримати улюбленого музиканта. Повірте, дуже дратує, коли весь концерт артист співає для мобільних. Дозвольте собі зробити сторіс максимум пару разів. ✅Зустрічі з друзями! На щастя, прийшов час, коли ми можемо зустрітися з друзями і не зробити жодного фото разом, просто забути про телефонах. ⠀ Словом, давайте частіше зустрічатися в реалі – на концертах, в кафе, в парках, кіно. А коли проводите час з друзями, не поринайте в телефон! Спілкуйтеся! Адже реальне життя цікавіше.

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)