Jerry Heil розповіла про особисте життя / instagram.com/thejerryheil

Популярна співачка і фіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 року 24-річна Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) зізналася, що у неї ще ніколи не було сексу.

Читайте такожНацвідбір на Євробачення 2020: виступи всіх фіналістів (відео, фото)Про це вона розповіла у відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній в YouTube-передачі «Іспит».

«Я не люблю День святого Валентина: мені ніколи не дарували валентинки. Я досі не вмію приймати увагу з боку чоловіків. Я закриваюся. я не можу відчути себе сексі...», - зазначила дівчина.

Відео дня

За її словами, через це вона відвідує гештальт-терапевта.

«У мами з татом завжди були складні стосунки, і вона теж не вміє приймати від нього... (увагу).. і у мене якось не склалася модель, що таке «гарні стосунки», справжні, як це дарувати людям любов. Я тільки зараз вчуся, і моментами буває дуже складно ... Я реально, як зламана, що зі мною не так?» - зазначила Яна, ледь стримуючи сльози.

При цьому вона додала, що ніколи не закохувалася і що у неї не було серйозних стосунків, як і близькості з чоловіком: «Якраз на цьому моменті, коли я розуміла, що зараз це станеться, я лякалася ... і ще просто не було відчуття, що це саме та людина, з яким би хотілося...».

Раніше УНІАН писав, як Jerry Heil знялася в одній білизні.