Шеннен Доерті розповіла про боротьбу з раком / фото instagram.com/theshando/

На початку лютого 48-річна американська актриса публічно зізналася, що після тривалого лікування знову бореться з онкологією. На її підтримку виступили шанувальники і колеги в усьому світі.

Читайте також"Не відчуваю землі під ногами": хвора на рак Шеннен Доерті звернулася до шанувальників

Зараз Шеннен показала, що завдяки друзям веде здоровий спосіб життя і не втрачає оптимізму. В Instagram вона зробила публікацію і розповіла, що надає їй життєвих сил і відганяє похмурі думки. Як запевнила актриса, весь секрет криється в підтримці близьких.

Відео дня

«Після року боротьби з раком, що повертається, та інших стресів, я повернулася до цього. Дбаю про себе і приймаю кожен день. Це не завжди просто. У мене є дні, коли настає депресія або просто лінь. Але я пройду через це завдяки допомозі друзів», - написала актриса.

Шеннен розповіла, що її подруга модель Енн Марі Коррайт постійно кличе її на піші прогулянки і розкриває секрети приготування здорової їжі, що прекрасно позначилося на її самопочутті і шкірі.

Як повідомляв УНІАН, лікарі діагностували у Шеннен Доерті рак молочної залози у березні 2015 року. Вже восени 2017 року зірка готувалася до останньої операції і говорила про можливе одужання.

У відвертому інтерв'ю, яке з'явилося в мережі 4 лютого 2020 року, зірка зізналася, що протягом останнього року знову бореться з онкологією.

У Шеннен Доерті діагностували четверту стадію раку молочної залози.

Доерті не втрачає віри у світле майбутнє і власним прикладом прагне довести, що при будь-яких життєвих обставин не можна опускати руки і припиняти боротьбу. На сторінках свого Instagram вона розповідає про своє самопочуття і публічно дякує знаменитих колег, друзів і близьких за підтримку.