Надія Бабкіна все ще перебуває в стабільно важкому стані / Instagram Надія Бабкіна

Більше двох тижнів Надія Бабкіна знаходиться в одному з медичних центрів Москви з двосторонньою пневмонією, викликаною коронавірусною інфекцією. Ще пару днів тому її стан викликало серйозні побоювання.

Видання "СтарХіту" з'ясувало нові дані про лікування Бабкіної.

Читайте такожАні Лорак у "бабусиному" ліфі засвітила величезні груди (фото)

Відео дня

Надія Бабкіна все ще перебуває в стабільно важкому стані, але, за словами лікарів, їй поступово стає краще. Прогрес у лікуванні повільний, але навіть він не може не радувати. Адже ще буквально два дні тому артистка дихала лише за допомогою апарату штучної вентиляції легенів і лише періодично приходила до тями. Офіційний діагноз Надії Георгіївни - позалікарняна двостороння полісигментарна пневмонія, викликана коронавірусом.

«Надії Георгіївні трохи краще — дихає вже сама, без ШВЛ, але раніше через трахеостомічну трубку, — розповіли в клініці. — Вона у свідомості, скарг не пред'являє, спілкується жестами і сьогодні явно не в дуже доброму настрої. Температура знижена — 36, серцевий ритм у нормі. Площа уражених легень зменшується, що теж радує».

Артистка більше тижня була на штучній вентиляції легенів і в медикаментозній комі. Зірку планово лікують антибіотиками і крапельницями, харчується вона, як і раніше, через зонд, ходить в памперс, бо фізично прикута до ліжка. Але і це вже поліпшення — раніше стояли катетер і діурез. Ряд показників в крові сильно перевищено, але терапія дає свої позитивні результати. Відвідувати пацієнтів з коронавірусом не можна, тому медики щодня передають родичам інформацію про здоров'я Бабкіної телефоном.