Актор з РФ хвалиться тим, що відправився на війну / колаж УНІАН, фото Міноборони РФ, соцмережі Килина

Російський актор Олександр Кілін, якого у 2018 році визнали винним у вбивстві і згвалтуванні дівчини, відправився на війну проти України. Зірка "Реальних пацанів" перебував за ґратами, а потім показався на фронті.

Актора засудили до 18 років колонії суворого режиму у 2014 році. Тоді в одному з міст РФ знайшли мертвою 19-річну студентку, яку зґвалтували. Встановлено, що дівчину вбили каменем, її вдарили по голові 12 разів. Останнім, хто її бачив, був Кілін, його визнали винним.

Нині ж актор-вбивця хвалиться тим, що знаходиться на війні. Він постить знімки з фронту. За даними росЗМІ, нещодавно окупанта поранили. Актор "загримів" до госпіталю з практично повною втратою слуху. У росіянина, який хотів вбивати українців, розірвало вушні перетинки.

Відео дня

Кілін знімався не тільки в серіалі "Реальні пацани". До того як актор опинився за ґратами, він також з'являвся в російському фільмі "Географ глобус пропив". Однак побудувати кар'єру і по-справжньому прославитися йому не вдалося, тепер же він вважає себе "героєм" і хвалиться можливістю померти не в колонії, а на фронті.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зірка "Гардемаринів" хоче відправити сина на війну. Харатьян стверджує, що його спадкоємець "косити" не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: