Алек Болдуін фото REUTERS

21 жовтня виповнюється рік з того трагічного дня, коли відомий актор і режисер Алек Болдуін в ході зйомок фільму "Іржа" застрелив оператора українського походження Галину Гатчінс. За офіційною версією слідства, вбивство сталося з необережності. 

Нещодавно Болдуін уклав угоду з сім'єю покійної Гатчинс. Відомо, що її вдівець виступить виконавчим продюсером "Іржі", зйомки якої незабаром продовжаться. 

Відео дня

Зараз Алек опублікував фото загиблої Галини в своєму Instagram-блозі і написав: "Рік тому в цей день..."

Публікація Болдуїна / скріншот

Реакція соцмереж

Деякі підписники підтримали Болдуіна, а деякі назвали це проявом цинізму. Ось що написали коментатори:

  • Ти публікуєш те, за що тобі має бути соромно! Ти бездушний!
  • Рік тому ти її вбив... Як "хоробро" публікувати це
  • Це твоя вина, а не випадковість. Ти повинен за це відповісти
  • Дуже недоречний пост

Нещасний випадок з Гатчинс: подробиці

21 жовтня 2021 року Алек Болдуін вистрілив у 42-річну операторку Галину Гатчинс. Відомо, що зброя, яка використовувалася для реквізиту, виявилася зарядженою. Жінку не змогли врятувати. 

У лютому цього року сім'я покійної Українки подала позов до суду, але нещодавно стало відомо, що позивач і відповідач досягли угоди по цій справі. 

"Зйомки стрічки "Іржа", виконавчим продюсером якої я тепер буду, відновляться за участю всіх основних гравців в січні 2023-го. Я не зацікавлений у взаємних звинуваченнях або покладанні на когось (продюсерів або містера Болдуіна) провини. Всі ми вважаємо, що смерть Галини була жахливим нещасним випадком", - цитує видання CNN слова вдівця Метью Гатчинса. 

Нагадаємо, після вбивства Галини Гатчинс знімальна група Rust зробила заяву у відповідь на звинувачення.

Вас також можуть зацікавити новини: