Як змінився Ален Делон / скріншот YouTube

Французький актор Ален Делон прославився на весь світ завдяки зйомкам у фільмах "На яскравому сонці", "Рокко і його брати", "Зорро", "Чорний тюльпан" та інших. Його вважали секс-символом 60-80 років XX століття.

УНІАН пропонує згадати, як за всі ці роки змінився культовий актор.

Ален Делон був еталоном чоловічої краси. Він підкорив мільйони жінок своїм зухвалим поглядом, красивими рисами обличчя і неймовірно стильними образами. 

Відео дня

Актриса Едвіг Фейєр якось говорила, що у Делона не тільки неймовірна зовнішність, але і ненаситна тваринна сила, в ньому була і фізична міць, і чарівність.

Як змінився Ален Делон / скріншот YouTube

Відомо, що голлівудський красень був не тільки успішним актором, але і тим ще ловеласом. У його "списку досягнень" романи з відомими дівчатами. Наприклад, у нього був роман зі співачкою Ніко, яка народила йому дитину. Однак актор не визнав малюка. 

Пара зустрічалася недовго, адже Ален любив ходити "наліво". Незабаром після народження дитини він залишив свою кохану заради іншої. Пізніше у нього зав'язалися стосунки з моделлю. У них в парі народився син, але і він не вберіг актора від зрад.

Ален Делон з дівчиною / instagram.com/alaindelonndaily

Потім у нього були стосунки з актрисою Мірей Дарк. Вони були разом аж 15 років, але і їхні стосунки були приречені. На цьому зірковий красень не зупинився і продовжив підкорювати жіночі сердця.

Зараз же він дуже змінився. У нього помітні сиве волосся, обличчя в зморшках. Ален Делон вже не той красень, за яким бігали мільйони жінок.

Як змінився Ален Делон / колаж з фото

Нагадаємо, раніше Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою.

Вас також можуть зацікавити новини: