Пугачова здивувала мережу / фото instagram.com/romankogan1

Відома співачка Алла Пугачова після переїзду в Ізраїль не стомлюється тішити публіку своїми виходами у світ. Так, у Тель-Авіві вона прийшла в театр на моновиставу "Я тут" актора Анатолія Бєлого, який виїхав з РФ.

Зазначимо, що Примадонна з'явилася на публіці в Ізраїлі в зміненому образі — з новою зачіскою без звичного для її шанувальників об'ємного шиньйону. Фото спілкування Алли Борисівни з Бєлим опублікував в Instagram один з організаторів вистави.

Постала Пугачова в абсолютно природному вигляді - мінімум макіяжу, без шиньйону, але все одно вона має значно молодший від своїх років вигляд. А їй, на секундочку, скоро "стукне" 74. 

Відео дня

Для виходу у світ "жінка, яка співає", обрала чорну довгу сукню і білий піджак. Тут виконавиця вирішила не демонструвати стрункі ніжки, як вона зазвичай любить.

Алла Пугачова: чим вона відома 

  • Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, в її репертуар входить понад 500 пісень російською, англійською, німецькою, французькою, івритом, фінською, казахською, українською мовами, а її дискографія нараховує 19 студійних альбомів. 
  • У 2010 році Примадонна припинила гастрольну діяльність, проте не відійшла від активної творчої діяльності.
  • Одружена з Максимом Галкіним. Має двох доньок, сина та трьох онуків.
  • Після початку повномасштабного вторгнення Росії разом з родиною виїхала до Ізраїлю, де отримала паспорт цієї країни. Примадонна та її чоловік засуджують розв'язану проти України велику війну.

Вас також можуть зацікавити новини: