Пугачова захопила мережу / фото instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачова останнім часом тішить своїх шанувальників радикальними перетвореннями: її почуттю стилю й стрункості можуть позаздрити навіть молоденькі дівчата.

Читайте такожВалерія Леонтьєва зняли після важких операцій (фото)Цього разу приводом для обговорення стало опубліковане чоловіком Примадонни Максимом Галкіним фото. "Не любить Аллочка фотографуватися, а даремно! Ледве вмовив!" - написав чоловік знаменитості в Instagram.

У кадрі Алла Борисівна постала в досить сміливому образі - в шкіряній міні-сукні під пояс і з відкритими плечима, високих чоботях-трубах і в колготах-панчохах. Останній штрих, погодьтеся, дуже зухвалий.

Відео дня

Доповнила "лук" Пугачова розпущеним кучерявим волоссям з чубчиком, непомітним макіяжем з акцентом на очі. "Жінку, яка співає" одразу обсипали компліментами, захопившись її зовнішнім виглядом. Деякі користувачі мережі були шоковані настільки сміливим образом.

Зазначимо, що Примадонна прийшла в такому вбранні на день народження своєї подруги Іди Достман.

Нагадаємо, Пугачовій - 72 роки, але, незважаючи на свій вік, вона має чудовий вигляд. Багато ЗМІ пишуть, що від колишньої Алли Борисівни майже нічого не залишилося, а її зовнішність - результат пластичних операцій й "уколів краси".

Вас також можуть зацікавити новини: