alyona alyona вважає, що причина у психосоматиці / Скріншот Instagram

Відома українська співачка alyona alyona, яка представлятиме Україну на "Євробаченні-2024", розповіла, що в неї виникли проблеми зі здоров'ям. Напередодні в артистки зник голос за декілька годин до першої репетиції на сцені шоу.

На своїй сторінці в Instagram alyona alyona поскаржилася на проблеми з голосом. Вона записала відео, на якому чутно, що співачка охрипла. Представниця України вважає, що причиною цьому є психосоматика. Зокрема, довга дорога до Мальме тривалістю 28 годин та переживання вплинули на alyona alyona:

"Я захрипла. Чи вірите ви в психосоматику? У те, що на нервовому підґрунті організм може щось робити таке, чого дуже сильно ви боїтеся, щоб він це робив?" – розповіла виконавиця.

Відео дня
Скріншот Instagram

Варто зауважити, що попри проблеми з голосом, репетиція alyona alyona разом та Jerry Heil все-таки відбулася. Вони вперше спробували заспівати свою конкурсну пісню "Teresa & Maria" на головній сцені шоу.

Як відомо, півфінали "Євробачення-2024" відбудуться 7 та 9 травня, а довгоочікуваний гранд-фінал конкурсу пройде 11 травня.

Зауважимо, що з'явився список онлайн-платформ, на яких можна буде переглянути  "Євробачення 2024".

Нагадаємо, раніше Jerry Heil та alyona alyona вирушили на "Євробачення-2024". Співачки пообіцяли гідно представити нашу країну.

Вас також можуть зацікавити новини: