аlyona аlyona і Jerry Heil виступатимуть у світлих образах / фото eurovision.tv

У Мальме, Швеція 27 квітня відбулися перші репетиції учасників "Євробачення-2024" на головній сцені шоу. Представниці України, співачки аlyona аlyona та Jerry Heil, які напередодні вирушили на пісенний конкурс, вже встигли провести репетицію пісні "Teresa & Maria".

На сайті пісенного шоу Eurovision Song Contest з'явилися перші фото виступу українського дуету. Співачки постали перед глядачами у нових образах. Вони докорінно змінили своє обрання і тепер представлятимуть Україну у світлих костюмах.

фото eurovision.tv
фото eurovision.tv

У Telegram-каналі "Єврофани. Новини Євробачення" розповіли про головні деталі номера Jerry Heil та alyona alyona. За словами автора, співачки змінили деякі елементи виступу.

Відео дня

На сцені вдалося відтворити темні фігури завдяки сценічному освітленню. Репетиції відбуваються без використання піротехніки, але під час півфіналів та гранд-фіналу вона буде застосована. Відтак, номер стане ще більш ефектним. У повідомленні вказано, що виступ артисток - це "захопливий гімн".

"Сценічна постановка містить у собі елементи минулих виступів, включно з використанням скелі, а також реквізити з минулорічного виступу Brunette. Jerry Heil виконує пісню у вражаючій, легкій, ніби пір'їна сукні, а alyona alyona виходить на передній план з реп-інтерлюдією", - вказав автор.

фото eurovision.tv
фото eurovision.tv

Також зазначається, що сценічна постановка має на меті показати "силу та багатство культурної ідентичності України через музику".

Зазначимо, що півфінали "Євробачення-2024" відбудуться 7 та 9 травня. Гранд-фінал шоу пройде 11 травня.

На "Євробаченні-2024" ввели нові правила жеребкування. У гранд-фіналі 25 з 26 учасників зможуть обрати номер свого виступу у будь-якій частині шоу, а також за них зможуть обрати продюсери. 

Нагадаємо, раніше букмекери "Євробачення-2024" оновили ставки і змінили місце України у рейтингу.

Вас також можуть зацікавити новини: