У росЗМІ зазначили, що вчинок Лорак нібито дуже символічний / фото instagram.com

Скандальна співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і продовжує жити в РФ, відзначилася новою витівкою. Артистка вирішила відправитися в сад і посадити квітку.

Все це знімали на відео, так Лорак намагається "підігрівати" інтерес до свого нового альбому. Співачка показалася на клумбі з лопатою в руках.

У росЗМІ відзначили, що вчинок Лорак нібито дуже символічний. Сама ж співачка нібито вирішила робити дивні натяки, кажучи про "нове життя". Коли вона посадила квітку, то видала порцію роздумів про можливості і дні народження.

"Можна сказати, з днем народження! Круто, що є можливість дати життя новій квіточці", - заявила Лорак.

Натяки на "нове життя" співачка може робити не просто так. Лорак намагається переконати шанувальників у тому, що вона огололила всю душу в новому альбомі.

У своєму Instagram "вистава" з посадкою квітів співачка не показала. Останнім часом вона рідко щось публікує, а якщо і розміщує дописи, то в них Лорак рекламує свої нові пісні. Під такими публікаціями дуже швидко з'являється багато критики, після чого співачка все видаляє і закриває коментарі.

Нове відео з Ані Лорак

Нагадаємо, раніше український активіст підставив співачку. Він заявив, що Лорак несподівано задонатила на ЗСУ, а також додав, що артистка робила це нібито не вперше.

Вас також можуть зацікавити новини: