Сєдокова розповіла про свою участь у "ВІА Грі" / фото instagram.com/annasedokova

Відома співачка й екс-"віагра" Анна Сєдокова відповіла на запитання своїх підписників в Instagram про досвід участі в групі продюсера Костянтина Меладзе "ВІА Гра".

Читайте також"Переспав з півкраїни": Анна Сєдокова поскаржилася на покійного екс-чоловікаВона відповіла, що не любить запитання про це. Але водночас вона вдячна, що це сталося в її житті. "Але в цьому періоді стільки ж болю, скільки й реалізації", - сказала Седокова.

Виконавиця розповіла, що нещодавно їй зателефонували з одного каналу і запропонували заспівати на "вогнику" пісню "Попытка". Звичайно ж, її PR-менеджер відмовив.

"Там було стільки лицемірства і поганих речей, що ніяка творчість не може виправдати ці вчинки", - поділилася одкровеннями Сєдокова.

Нагадаємо, Анна Сєдокова стала учасницею "ВІА Гри" у 2003 році, вона була основною солісткою (крім неї, в колективі були Надія Мейхер і Віра Брежнєва). У лютому того ж року вийшов відеокліп на пісню "Не оставляй меня, любимый!", яка вважається одним з найкращих синглів за історію гурту. У травні 2014-го Анна пішла з "ВІА Гри" через вагітність.

Раніше Ані Лорак натякнула, що Меладзе пропонував їй інтим. На уточнювальне запитання про те, які саме умови під час співпраці ставив їй Меладзе, співачка відповідала ухильно. Через місяць опальна зірка заявила, що її слова перекрутили.

Пізніше відома співачка Оля Полякова зробила гучну заяву, повідомивши, що продюсер Костянтин Меладзе також пропонував їй інтим за просування кар'єри. 

Вас також можуть зацікавити новини: