Анна Седокова показала чоловіка / фото instagram.com/annasedokova

Відома співачка, актриса і дизайнер Анна Сєдокова, яка минулого року таємно вийшла заміж, показала нові фото з молодим чоловіком Янісом Тіммою. Ефектні знімки були опубліковані на сторінці в соцмережі артистки.

Читайте такожКоролева Єлизавета II відмовилася від премії "Бабуся року""Екс-віагра" позувала в елегантній силуетній сукні з пікантним розрізом. Розкішний аутфіт також доповнювали туфлі-човники та аксесуари у вигляді сережок і браслета, які привертали увагу.

Сєдокова зібрала волосся, акуратно його уклавши. На обличчі знаменитості був яскравий макіяж, вона підкреслила очі тінями та нафарбувала губи червоною помадою. Її чоловік Яніс Тімма постав у чорних штанях і оксамитовому піджаку.

Відео дня
Анна Сєдокова показала чоловіка / фото instagram.com/annasedokova
Анна Сєдокова показала чоловіка / фото instagram.com/annasedokova
Анна Сєдокова показала чоловіка / фото instagram.com/annasedokova

"Ніколи не вище за тебе. Ніколи не нижче від тебе. Завжди поруч з тобою ...",— підписала артистка.

"Нереальні", "Аню, ви нереально, шалено красиві. І яка ви прекрасна пара", "Які красиві", "Дай Боже вам щастя і процвітання", - зазначили користувачі мережі.

Анна Сєдокова: творчість та особисте життя

Співачка отримала популярність в Україні у 2000 році, ставши ведучою ранкового шоу "Підйом". Через два роки про неї дізналося все СНД, телезірка стала солісткою культового колективу "ВІА Гра". Тоді склад групи журналісти називали золотим, адже саме тоді Меладзе написав свої найкращі хіти: "Три реки и океан", "Не оставляй меня, любимый", "Убей мою подругу" і інші.

Незабаром Сєдокова залишила гурт і зайнялася сольною кар'єрою. За цей час вона випустила три альбоми, знялася в декількох картинах і навіть відкрила власний бізнес.

Що стосується особистого життя, то Сєдокова була одружена тричі. Вперше вона вийшла заміж у 2004 році за футболіста Валентина Белькевича. У цьому союзі народилася дочка Аліна.

Другим її чоловіком виявився бізнесмен Максим Чернявський. 19-го липня 2011 року вона народила дочку Моніку. Про батька молодшого сина Гектора відомо мало. У мережі активно пишуть, що ним виявився російський бізнесмен Артем Комаров, але Сєдокова намагається не коментувати минуле.

Вас також можуть зацікавити новини: