Анна Сєдокова опублікувала пост / фото instagram.com/annasedokova

Українська співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова опублікувала в Instagram емоційний пост, в якому звернулася до всіх своїх хейтерів.

Співачка заявила, що більше не хоче веселити тих, хто вважає її суто "дівкою з грудьми". Також вона зазначила, що її ображає те, що підписники дивляться тільки її оголені фотографії, а пости про психологію мало хто читає.

Читайте також"Ну, і погладшала": Анна Сєдокова викликала заздрість дописувачів новим фото, але нарвалася на критику (фото)

Відео дня

"Я виросла. Я більше не хочу. Веселити тих, хто бачить у мені дівку з грудьми. Радувати тих, хто бачить лише попу. Мені не цікаві ви та явно не цікава більше вам я. Я не знаю, що дати тим, хто приходить на мою сторінку і в мою музику за цим. Все це такий же стереотип, як сказати пожартуй-но зараз коміку, це занадто просто ... І мені не цікаво. Ось ви скажете, адже ти сама винна, постила свої голі фотки. Постила, не сперечаюся. І буду постити. Але разом, поруч, я робила пости про книги, бізнес, психологію, сімейні цінності, любов. Але ви їх не побачили, тому що на першому плані у вас жопа. Але це ваше, не моє", - написала Сєдокова.

Також вона додала, що їй набридло читати образливі коментарі. При цьому змінюватися вона не буде.

"Жінка може бути різною, може читати Ремарка в стрінгах. Але якщо ви бачите тільки стрінги це не мої проблеми, це ваші. Тож припиніть нести мені вашу хр*нь про моє позиціювання. Я та, хто я є. І іншою не буду. Я буду писати для тих, хто відчуває мене, для тих, кому потрібні мої тексти. Я співатиму для тих, для кого важлива моя музика. І нехай зі мною залишаться тільки ті, для кого це важливо", - підсумувала зірка.

Як повідомляв УНІАН, раніше Анна Сєдокова шокувала мережу своїми величезними грудьми у білизні.