Даміано Давид показав майже оголене тіло / фото - instagram.com/maneskinofficial

Соліст італійського гурту Måneskin Даміано Давид вразив фанів новими фото. На них співак позує у дуже екстравагантному образі - артист прикрив статевий орган в'язаним купальником та оголив майже усе тіло.

"Я не старію, я стаю гарячішим",  - написав під фото у своєму Instagram Давид.

Вокаліст Måneskin приміряв біло-чорний в'язаний купальник та похизувався м'язами. Фанатки змогли розгледіти майже усі татуювання Давида та прийшли у захват від мужньої фігури артиста. 

Співак не забув про свою "коронну фішку" - свій і без того екстравагантний образ він доповнив чорним макіяжем. 

У коментарях сталася "пожежа" - фанати з усього світу пишуть компліменти та зізнаються Давиду у коханні. Деякі також відзначили, що в'язаний купальник виглядає доволі кумедно.

Даміано Давид похизувався м'язами / фото - instagram.com/ykaaar

"Бабусине щастя", "Зато тепло", "Чому так гаряче?", "Як тепер спати?", - пишуть користувачі, які прийшли у захват від чергового провокаційного образу соліста Måneskin.

Måneskin - що відомо про групу

Måneskin - рок-група з Риму, до її складу входять: вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі та барабанщик Ітан Торчіо.

Колектив був заснований у 2016 році. Група стала відомою після того, як в 2017 році посіла друге місце в одинадцятому сезоні італійського шоу талантів X-Factor.

Цього року Måneskin виступив на культовому італійському музичному фестивалі Sanremo з піснею Zitti E Buoni та завоював там перше місце. 

У щорічному пісенному конкурсі Євробачення 2021, що проходив у Нідерландах, Måneskin здобули перемогу з піснею "Zitti E Buoni".

Група Måneskin виступить в Україні, співаки дадуть концерт 7 березня 2022 року у київському клубі Stereoplaza. Продаж квитків стартував 30 вересня. Одразу після виступу в українській столиці італійці поїдуть з концертами в російський Санкт-Петербург і Москву.

Також Вас можуть зацікавити новини: