Біллі Айліш славиться своєю любов'ю до об'ємних нарядів / скріншот

Американська співачка Біллі Айліш, яка славиться своєю любов'ю до об'ємних нарядів, виклала повну версію відеозапису, на якій роздягається в знак протесту проти бодишейминга.

Кліп доступний на YouTube-каналі артистки.

Читайте такожАгата Муценієце прокоментувала розлучення із зіркою "Мажору" Прилучним

У короткометражному фільмі, що отримав назву «Не моя відповідальність», Айліш повільно знімає з себе одяг і занурюється у воду під власний закадровий голос. Вона розмірковує про культуру бодішеймінгу і розповідає про те, як люди формують враження про людину, виходячи тільки з його зовнішніх якостей, а також намагаються загнати кожного в рамки.

«У вас є думки про мої думки, про мою музику, про мій одяг, про моє тіло. Деякі ненавидять те, що я ношу, деякі вихваляють це. Деякі соромлять цим інших, хто соромить цим мене. Але я відчуваю, що ви дивитеся. Завжди. Нічого з того, що я роблю, не береться до уваги. І поки я відчуваю ваші погляди, ваше несхвалення... Якщо б я звертала на це увагу, я б була здатна рухатися вперед. Вам хотілося б, щоб я була менше, слабкіше, м'якше? Вам хотілося б, щоб я зберігала мовчання? Мої плечі провокують вас? Моя груди? Рука, живіт, стегна? Тіло, дане при народженні? Хіба це не те, чого ви хотіли?» - розмірковувала Айліш.