Ані Лорак розсекретила свого коханого / Фото-instagram

Обранець скандальної Ані Лорак, яка мовчить про повномасштабну війну РФ проти України, показав нові фото з артисткою. Крім цього, Ісаак Віджраку натякнув на розрив відносин зі співачкою.

На своїй сторінці в Instagram Віджраку розмістив знімки з Лорак. На них вони дивляться в захід, сидячи на яхті. Облич Лорак і її бойфренда не видно. В описі до знімків він поміркував про подорожі і моменти радості.

"Подорож може бути короткою або довгою, але насправді важливо зловити моменти справжньої радості та максимально використати їх", - написав Віджраку.

Відео дня
Бойфренд Ані Лорак натякнув на розставання зі співачкою / скріншот

Ймовірно, так він міг натякнути на те, що його "подорож" з Лорак закінчилася. На це вказує і те, що співачка не відреагувала на пост бойфренда, хоча раніше вона завжди робила "репости" їх спільних фото і залишала коментарі.

Мало того, Лорак не публікувала знімки з Віджраку вже понад місяць. Раніше вона часто показувала фото з обранцем, а тепер лише "постить" анонси своїх пісень і показує кадри зі зйомок.

Ані Лорак - яку позицію обрала співачка

Українська співачка вже багато років живе і працює в РФ. На початку повномасштабної війни, яку країна-агресор розв'язала проти України, багато фанатів просили її прокоментувати ситуацію. Однак Лорак не стала засуджувати путінську агресію. 

Нещодавно Лорак дала інтерв'ю російській журналістці. Вона, прикриваючись Богом, виправдалася за втечу з України. Однак співачка так і не назвала війну війною. Крім цього, Лорак розплакалася і заявила, що їй "важко жити".

Вас також можуть зацікавити новини: