Брітні Спірс виклала альбом з голими фото після того, яка пішла від батька-опікуна

29 вересня стало відомо, що суд прийняв рішення позбавити батька Брітні опікунського статусу над нею.

Популярна американська співачка Брітні Спірс виклала альбом зі своїми голими фотографіями після того, як дізналася, що суд Лос-Анджелеса прийняв рішення позбавити її батька опікунського статусу.

Знімки зірка поп-музики опублікувала у своєму Instagram.

"Гра в Тихому океані нікому не зашкодить!!!! Псссс, фото не відредаговані... ванна крива!!! - прокоментувала фото співачка.

Шанувальникам Брітні сподобалися її сміливі фото.

"Приємно бачити Вас такою щасливою і вільною! Ви це заслужили! Люблю вас", "Якою і повинна бути жінка, народжена вільною", "Жива легенда. Ви можете дивитися, але не чіпати", "Свободу Брітні!" - писали вони.

Читайте також"Левиця вийшла з клітки": мережа "вибухнула" привітаннями Брітні Спірс

Нагадаємо, нещодавно батько Брітні Спірс звернувся до суду з проханням позбавити його опікунства над дочкою. Після того як суддя підтримала його позов, Брітні оголосила про заручини зі своїм коханим Семом Асгарі.

На тлі такої події Спірс навіть пішла з Instagram і вирушила в міні-відпустку зі своїм нареченим. Але довго без соціальних мереж вона не витримала і днями заявила про своє повернення. Зірка вже встигла опублікувати кілька відео з дивними танцями, які раніше викликали занепокоєння у її шанувальників.

29 вересня стало відомо, що суд Лос-Анджелеса прийняв рішення позбавити батька американської співачки Брітні Спірс опікунського статусу над нею.

Вас також можуть зацікавити новини: