Каменських у спокусливих образах у новому кліпі / Скріншот

Мережа бурхливо відреагувала на нове інтерв'ю, яке співачка Настя Каменських дала Маші Єфросиніній. На зірку почали знімати пародії, які вже "розривають" Tik-Tok.

Як виявилося, не усі глядачі повірили Каменських. Під час інтерв'ю вона називала Єфросиніну "котиком" та наголошувала, що розповідає про усе чесно. 

Поведінка Каменських здалася деяким користувачам нещирою. Однією з перших пародію на співачку зробила GIP С, екс-підопічна Потапа, яка звинувачувала його у домаганнях.

"Найтупіший прийом (коли брешеш) на початку речення сказати: "Буду відвертою, не буду брехати", - зазначила GIP С.

Окрім цього, вона емоційно відреагувала на те, як Каменських прокоментувала звинувачення у бік Потапа. За словами GIP С, їй було гидко дивитися на те, як співачка виправдовувала свого чоловіка.

Пародія на Каменських від GIP С - відео

Пародія на Каменських від Мандзюк - відео

Окрім цього, Каменських висміяла відома стендап-зірка Лера Мандзюк. Вона пожартувала з того, що співачка постійно казала про свою чесність та нервово поправляла волосся.

Реакція мережі

У коментарях користувачі пишуть, що пародії їх дуже насмішили. Вони зазначають, що їм не сподобалося інтерв'ю Каменських. Також коментатори пишуть:

  • "Це бомба! Я не бачила усього інтерв'ю, але пародія - топ!"
  • "Я навіть не можу оригінал подивитися, дякую за пародію"
  • "Актриса погорілого театру, дуже смішно"

Про що Каменських говорила у новому інтерв'ю

Співачка зізналася, що мала проблеми з алкоголем. Вона розповіла, що нині намагається не пити, проте раніше вживала дуже багато спиртного. Окрім цього, під час інтерв'ю Каменських зробила неоднозначну заяву з приводу своїх російськомовних пісень. Вона не виключає, що продовжить їх виконувати.

Також співачка прокоментувала "заочний вступ" Потапа до ТрО. За словами Каменських, її чоловік "нічого поганого не зробив".

Вас також можуть зацікавити новини: