Каменських зробила неоднозначну заяву з приводу своїх російськомовних пісень / скріншот

Українська співачка Настя Каменських, яка влітку минулого року заявила, що повністю відмовилася від своїх російськомовних хітів, зараз викликала обурення новим коментарем з цього приводу. 

У недавньому інтерв'ю Маші Єфросиніній NK заявила, що в Україні виконувати пісні російською мовою не буде, проте на закордонних виступах таке допускає, адже не тільки росіяни говорять російською. Та й, як каже Настя, величезна кількість українців говорять російською мовою, і вони хотіли б чути ці композиції.

"Якщо ми знаходимося в Україні, звичайно, не буду співати [російською]. Якщо ми говоримо про закордонні концерти, то російською мовою говорять дуже багато інших національностей... Але якщо так категорично, у нас реально російськомовних людей просто купа, і можна навіть на фронті чути цю мову", - сказала Каменських. 

Чим під час війни займається Настя Каменських

Співачка активно дає благодійні концерти, підтримує і проводить благодійні збори як для військовослужбовців, так і з гуманітарною метою.

А ось її чоловік Потап, який довгий час перебував за кордоном, викликає у публіки неоднозначні коментарі - його деякі хвалять, а деякі хейтять.

Нагадаємо, нещодавно Каменських шокувала сумою, яку зібрала в турі для військових.

Вас також можуть зацікавити новини: