Алек та Хіларія Болдуїни / фото instagram.com/hilariabaldwin

Дружина американського актора Алека Болдуїна, який випадково застрелив оператора на зйомках вестерну Rust, Хіларія Болдуїн поскаржилася на переслідування репортерів.

Про це вона написала у своєму Instagram.

Дружина актора присвятила публікацію пошукам та поверненню в сім'ю їхнього бенгальського кота Еміліо.

Відео дня

Хіларія подякувала тим, хто взяв участь у пошуках, не називаючи імена, щоб не піддавати їх переслідуванням журналістів "в їх шаленому прагненні заробити більше грошей".

"Поки я пишу це, мене фотографують через дерева будинку, де ми зупинилися", - написала вона.

Читайте також"Тримав на руках, коли вмирала": колега загиблої оператора-українки Хатчінс назвав винних у трагедіїКрім того, за її словами, папараці гналися на машинах за їхнім автомобілем: "Кілька страшних моментів... це небезпечно".

Алек Болдуїн застрелив на зйомках українку: що відомо

22 жовтня стало відомо, що Болдуїн випадково поранив на зйомках двох людей, один з яких помер. Управління шерифа повідомляло, що актор застрелив оператора, 42-річну українку Галину Хатчінс. Вона була доставлена по повітрю в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. 

Незабаром стали відомі подробиці про загиблу. Оператор-постановник Галина Хатчінс, яка постраждала на зйомках фільму "Раст", закінчила КНУ і довгий час знімала документалки.  Після цього місце події показали з висоти на відео.

Генеральне консульство України в Сан-Франциско вже відреагувало на інцидент, а також стало відомо про реакції акторів і знімальної групи на трагедію.