Світлана Лобода, Потап, Тіна Кароль / колаж із фото

Український співак та співзасновник "Культурного Десанту" Саша Чемеров з початку повномашстабного вторгнення з іншими зірками виступає перед військовими. Таким чином вони підіймають бойовий дух воїнів, які щодня ризикують своїм життям заради України та народу.

Як розповів Чемеров в інтерв'ю УНІАН, тривалий час співачка Христина Соловій не наважувалась приїхати до військових, але коли це сталося, то повернути її у цивільний простір було складно.

"Вона вже зрозуміла, що це просто нереальний обмін. Адже коли ти приїздиш і віддаєш військовим частинку себе, то натомість отримуєш набагато більше - розуміння, емпатію. Ти стаєш одним цілим з ними", - каже Саша.

Відео дня
Христина Соловій / фото прес-служби Христини Соловій

Однак були і ті зірки, яким він відмовив у поїздці до захисників. 

"Із тих зірок, з якими ми відмовились співпрацювати навідріз, — Потап, LOBODA, Wellboy, бо у нього були проблеми з лейблом. Я вважаю, що ненормально брати артиста, який не може розв'язати свої проблеми, і просто цим порушувати закон, тому що він співав би свої пісні, які йому повністю не належать", - додав Чемеров.

Крім того, за його словами, і співачка Тіна Кароль повелася не дуже гарно. Вона декілька разів обіцяла поїхати на передову, але так і не зробила цього.

"Дехто боїться приїздити. Наприклад, Тіна Кароль "розводила" нас чотири рази й не приїжджала. Наскільки я знаю, вона дуже боїться виступати на передовій. Єдине, що я б їй порадив, це не обіцяти того, що не можеш виконати", - каже Чемеров.

Нагадаємо, раніше відомий український співак висловився про мобілізацію зірок.

Вас також можуть зацікавити новини: