Актриса спробувала "зачепити" Ахеджакову / колаж УНІАН, скріншоти

Відома актриса Наталія Варлей, яка стала зіркою завдяки фільмам "Вій" і "Кавказька полонянка", висловилася про актрису Лію Ахеджакову, яка засудила повномасштабну війну проти України. Вона згадала події 1993 року, коли в Москві Борис Єльцин застосував армію проти парламенту.

За словами Варлей, до цього вона любила творчість Ахеджакової. Але після подій осені 1993 року зірка "Кавказької полонянки" своє відношення змінила.

"Коли ми починаємо щось говорити: "Ах, як поводиться Ахеджакова"... Ось тоді (у 1993 році - УНІАН) Лія Ахеджакова сказала свою коронну фразу: "Треба добити гадину". Коли стріляли по будівлі верховної ради, вона сказала: "Добийте гадину". І у 1993 році я дала велике інтерв'ю газеті... Інтерв'ю називалося "Життя смертю не закінчується". І я казала, що мене абсолютно потрясла моя до цього моменту улюблена актриса, Лія Ахеджакова. Як? Там законно обраний парламент, по них гатять з танків і раптом вона кричить: "Добийте гадину", - згадала Варлей в інтерв'ю для російського блогера В'ячеслава Манучарова.

Відео дня

При цьому актриса спробувала "зачепити" Ахеджакову. Варлей згадала, що після цього вона дізналася про реакцію колеги на свої слова. Ахеджакова просто вдала, що навіть не знає, хто така зірка "Кавказької полонянки".

"Коли Лії розповіли, що я в інтерв'ю вимовила цю фразу... І вона, з властивою їй добротою сказала: "А хто така Варлей?". Ну гаразд, залишимо це", - додала Варлей.

Нагадаємо, нещодавно зірка "Кавказької полонянки" вперше озвучила свою позицію по війні. Вона заявила, що вірить у перемогу "добра над злом".

Вас також можуть зацікавити новини: