Маша Полякова була у чорній та дуже обтислій сукні / фото instagram.com

Старша донька Олі Полякової, 18-річна Маша, вразила фанів новими фото. Дівчина показалася у відвертому образі, який підкреслив її форми.

Так, Маша Полякова розмістила в Instagram дві світлини, на одній з яких вона позує, стоячи спиною до камери. Вона була у чорній та дуже обтислій сукні. 

Донька Полякової показала фанатам "пухкі" стегна / скриншот

Судячи з фото, донька Полякової почала змінювати імідж. Вони вирівняла волосся, зробила яскравий макіяж та не соромиться хизуватися своїми формами. 

Відео дня

У коментарях шанувальники зазначають, що дівчина викликає фурор. Вони хвалять її "пухкі" стегна та щедро "засипають" доньку Полякової компліментами. Вони пишуть:

  • "Королева ночі"
  • "Маша красива, але зовсім інша, не така як Оля. І це її фішка. Машо, навіть не думай надувати губи, це теж твоя фішка, така стервозна форма верхньої губки"
  • "Гарна фігура, просто вау!".

Сама донька співачки не розповідає, який саме захід вона відвідала. Вони лише похизувалася стильним "луком" та залишила короткий коментар.

"Без підпису, та ще й без мату, все як любите", - написала донька співачки під новими фото. 

Так Маша Полякова пожартувала з постійного хейту від коментаторів, які критикують її за лайку та провокаційні висловлювання. Втім, сама дівчина на усе це не ображається та завжди реагує з гумором. 

Нагадаємо, нещодавно Маша Полякова розповіла, скільки витрачає грошей на місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: