Пугачова п'ять разів була заміжня / фан-сторінка Пугачової

Російська модель Еліна Зайцева в одному з інтерв'ю розповіла, що співачка Алла Пугачова і кінорежисер Олександр Стефанович кілька років були одружені, але він постійно зраджував зірці.

За словами дівчини, Стефанович не тільки регулярно заводив інтрижки на стороні, але і в цілому не дуже добре ставився до Примадонні. Також виявилося, що однією з причин розлучення пари стала модель, з якою Олександр потім кілька років разом жив.

Зайцева розповіла, що познайомився він з моделлю на знімальному майданчику. А коли Примадонна дізналася, просто сказилася. Крім того, Еліна зазначила, що для Стефановича такі інтрижки були певною "грою на межі фолу у відносинах".

Відео дня

Нагадаємо, раніше ще одна модель Еліна Яцура розповідала про те, що після розлучення Пугачова хотіла обібрати до нитки Стефановича. 

Читайте такожП'яний український актор потрапив у ДТП: з'явилися нові деталі (відео)Алла Пугачова: особисте життя

Примадонна була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим. 

Зараз вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Вас також можуть зацікавити новини: