Славія показала фото / instagram.com/slavia_official

Українська співачка Славія опублікувала в Instagram нову фотографію.

На знімку вона постала в жовтих стрінгах, а ось бюстгальтер зірка вирішила не надягати. При цьому вона прикрила голову банданою і доповнила образ сонцезахисними окулярами.

Так, в кадрі Славія лежить на білому рушнику на животі. З такого ракурсу можна розглянути її апетитні сідниці.

Відео дня

"Літо - це коли хочеться ніжитися на сонечку. Люблю місця, де зливаєшся з природою тілом і душею... Де немає сторонніх поглядів, де не треба фарбуватися, думати у що одягнутися, де потрібно рівно тримати спинку, робити сексуальну ходу і демонструвати бренди і інтелект... Коли лежу на сонечку, я не читаю книгу, не говорю телефоном... Я спостерігаю за природою, вслухаючись в її ультразвуки, і відчуваю себе в моменті... А ще, я пишу вірші до своїх майбутніх пісень", - підписала знімок Славія.

Славія показала фото / instagram.com/slavia_official

Читайте також"Біблію почитай": Лесю Нікітюк у міні-шортиках потролили в мережі

Зазначимо, нещодавно стало відомо про розлучення Славії і Дзідзьо. Пара була разом 20 років, але ось як майже рік вони разом не живуть. При цьому Славія неодноразово говорила про те, що про розлучення з артистом дізналася зі ЗМІ.

Пізніше співачка показала фото з іншим чоловіком, який стояв до камери спиною. Фанати запідозрили її тоді в новому романі, але цим незнайомцем опинився брат Славії.

Вас також можуть зацікавити новини: