Група виступає майже оголеною / скріншот Instagram

Група "Хамерман знищує віруси" виступила в готелі "Різдво", який розташований на Драгобраті - курорті в Карпатах. Учасники бенду з'явилися перед глядачам тільки в спідній білизні і виконали пісні з сумнівним змістом.

На цей момент звернув увагу журналіст Віталій Глагола. 

"Гола вечірка на Драгобраті підриває мережу. До вокалістів, що співають в майже голому вигляді, і до пісень з досить дивним змістом – дуже багато питань. Але найбільше запитань до власників закладу", - написав Глагола.

Крім того, з'явилася реакція Ірини Верещук. Вона зазначила, що не можна робити такі речі під час війни.

"Не повинно бути так, що в межах одного соціуму одні ходять на штурми, а інші танцюють голими. Та ще й хваляться в соцмережах, хто крутіше морально опускається", – додала Верещук.

Ведучий Слава Дьомін теж не залишився осторонь. Він вважає, що в учасників групи "поїхала кукуха".

"Я прекрасно розумію, що на Драгобраті не відчувають того, що відчувають, наприклад, у Львові під час прильотів. Або в Харкові чи Херсоні. Але в усьому є межа. Тут, на мою думку, межа полетіла разом з кукухою", - додав Дьомін.

Варто відзначити, що під час концерту роздягненими були тільки учасники групи, а ось глядачі прийшли в одязі.

Скріншот Instagram

Чим відома група "Хамерман знищує віруси"

Дана група була створена в 1996 році. Вона стала популярною завдяки і епатажним костюмам, в яких виступають учасники. Це вже не перший раз, коли вони з'являються голими на публіці.

Відомо, що "Хамерман знищує віруси" виступала з концертами по Україні. 

Скріншот Instagram

Нагадаємо, в середині грудня блогерка Настя Івлєєва влаштувала "голу вечірку". Відверті вбрання російських зірок обурили російських "патріотів" і провоєнних блогерів, вони зажадали покарати учасників вечірки і перевірити її на пропаганду ЛГБТ, наркотиків і екстремізму.

Концерти учасників вечірки скасовують, з деякими з них розірвали рекламні контракти, а на деяких - відкрили справи. Крім того, раніше стало відомо, що Анну Асті хочуть позбавити громадянства РФ, яке вона отримала минулої осені. 

Вас також можуть зацікавити новини: