Фото інстаграм Тетяни Висоцької

Українська телеведуча Тетяна Висоцька розповіла про свого чоловіка, який добровольцем у перші дні війни пішов на фронт, а також відповіла, чи боїться, що може згодом прийти повістка і сину.

Спочатку жінка наголосила, що її коханий передчував війну і навіть почав готуватися до служби заздалегідь. 

"Олексій готувався до війни. Він мені постійно казав, що буде війна. Він збирав баул і зараз от буквально нещодавно він сказав: "А ти пам'ятаєш, як ти сміялася з мого баула?", а я сказала, що і досі не можу осягнути своїм розумом, як можна було таке зробити, я про росіян, я і досі не розумію. Це настільки повномасштабне збочення, що це неможливо зрозуміти здоровим мозком. Він мені казав, що Путін не зупиниться, вони прийдуть", - розповіла жінка в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Висоцька каже, що чоловік збирав документи, і навіть маючи проблеми зі здоров'ям, зміг поновити військовий квиток.

"Готувався і саме це дозволило йому вже з більш-менш готовим баулом іти першого дня, а не голим і босим. Це хоч якось йому допомагало там перші тижні в Гостомелі, коли на маршрутках тероборону вивезли. Він мені говорить, що хай я повоюю, а не наші діти, я це роблю для того, щоб нашим дітям не доставалась війна", -  додала жінка. 

Тетяна з чоловіком / фото інстаграм Тетяни Висоцької 

Олексій зараз в прифронтовій зоні, але Тетяна завжди дуже складно переживає моменти, коли чоловік не виходить на зв'язок. 

Та ще одним найстрашнішим моментом для неї буде, якщо і 22-річному сину прийде повістка. 

"Так, це найбільший мій страх. Один і ще один... Я кажу: "Боже, не треба", - зі сльозами на очах сказала Тетяна. 

Нагадаємо, раніше телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла про коханого-військового.

Вас також можуть зацікавити новини: