Григорій Решетнік назвав ім'я можливого "холостяка-13" / Фото - Григорій Решетнік, instagram 

Напередодні пост-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік здивував публіку натяком на продовження романтичного проекту ще на один сезон.

У 13-му сезоні головна роль може дістатися відомому українському футболісту Михайлу Мудрику. Про це Гриша написав у коментарях в соціальній мережі Instagram і жартома додав, що Мудрика на проект він готовий взяти без проб і кастингів. 

Скріншот публікації Михайла

Хто такий Михайло Мудрик

22-річний український футболіст. Народився в Краснограді Харківської області. Зараз грає в Челсі на позиції лівого півзахисника. За плечима кар'єра в футбольних клубах "Арсенал-Київ" і "Шахтар Донецьк".

Відео дня
Футболіст Михайло Мудрик / фото instagram.com/mmudryk10/

Холостяк-12: хто переміг

З кінця жовтня 2022 року публіка з цікавістю спостерігала за Алексом Топольськими більш ніж 20-ти претендентками на його серце. Дівчата стрімко покидали проект. До фіналу дійшли двоє - Саша Мудра і Катя Лозовицька. Вибір, за словами Алекса, був дуже складним, але він зробив його на користь Каті

Вже 20 січня в ефір вийде пост-шоу, на якому стане відомо разом чи Алекс і Катя зараз. Але публіка впевнена, що Топольський - не гідний партнер для Каті, тому припускають, що вони розлучилися.

Вас також можуть зацікавити новини: