Катя Лозовицька та Алекс Топольський продовжили будувати стосунки після шоу / instagram.com/holostyakstb

Головний герой 12 сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський у фіналі зробив свій вибір - його обраницею стала модель Катерина Лозовицька. Після завершення проекту вони продовжили будувати стосунки.

На перших знімках помітно, що вони дуже щасливі разом. Топольський і Лозовицька широко посміхаються, цілуються, обіймаються. На одному з фото вони сидять в літаку з масками на обличчі. Можливо, вони разом літали на відпочинок.

Катя Лозовицька та Алекс Топольський / instagram.com/alex_topolsky

"Ось ми і дійшли до фіналу. Це був дуже насичений і незабутній для мене період. Участь в шоу подарувала мені емоцій на все життя, а найголовніше – знайомство з рідною мені людиною. Я дуже радий, що стільки людей стежили за нашою історією. І мені хочеться продовжувати ділитися з вами своїми думками і почуттями", - написав Алекс на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня
Катя Лозовицька та Алекс Топольський / instagram.com/alex_topolsky

Більш докладно про їхнє життя після проекту стане відомо 20 січня, коли відбудеться пост-шоу. А поки ми можемо трошки підглянути за ними в соціальних мережах.

Фінал шоу "Холостяк-12"

У фіналі проекту опинилися дві дівчини - Саша Мудра і Катя Лозовицька. Напередодні прийняття рішення "холостяк" сказав, що до обох відчуває почуття, проте абсолютно різні. 

З Мудрою він відчував пристрасть і бажання, а Катя, як йому здається, більше підходить для створення сім'ї. В результаті Алекс вручив обручку Каті, зазначивши, що хоче з нею бути. Дівчина відповіла йому взаємністю.

Вас також можуть зацікавити новини: