Катя Лозовицька та Алекс Топольський / Фото - instagram.com

12-й сезон проекту "Холостяк" знімали ще до повномасштабного вторгнення, і планували показати глядачам навесні 2022 року. Однак почалася війна і творці вирішили, що це недоречно. Прем'єра відбулася тільки в жовтні. 

Весь цей час і сам "холостяк" Алекс Топольський, і учасниці повинні були приховувати свої успіхи в шоу, щоб сторонні ні про що не дізналися. 

В інтерв'ю зі Славою Дьоміним Топольський поділився спогадами про те, як після фіналу він повинен був грати в справжні "шпигунські ігри" з Катею Лозовицькою, щоб їх не помітили разом. 

Відео дня

"Після фіналу у нас були "шпигунські ігри". Я пам'ятаю один момент, коли ми з Катею домовилися зустрітися в кафе. Я прийшов, а вона вже сидить, але я її не бачу. Дивлюся наліво, направо, не бачу її. Бачу, сидить пінгвін в окулярах, в такій куртці закутаний. Я дивлюся і розумію, що це Катя. Я теж в куртку закутаний. Спека нереальна, а ми сидимо два таких ескімоса. Це було дуже смішно", - розповів Алекс. 

Фінал шоу "Холостяк-12"

У фінал вийшли дві дівчини - Саша Мудра і Катя Лозовицька. Мудру Алекс вирішив відпустити додому, оскільки розумів, що з Катею у нього більше перспектив на створення сім'ї. 

20 січня в ефір вийде пост-шоу проекту, в якому розкриється правда про те, чи разом Катя і Алекс на даний момент. В мережі припустили, що вони вже давно розлучилися. 

Нагадаємо, учасниці "Холостяка" розкритикували каблучку, яку Топольський подарував переможниці.

Також УНІАН писав, як змінилися найяскравіші учасниці 12 сезону шоу "Холостяк".

Вас також можуть зацікавити новини: