Міша Романова не спілкується з ексчоловіком / Скріншот Instagram

Екс-учасниця колись популярного гурту "ВІА Гра" Міша Романова вперше за довгий час розповіла про стосунки з екс-чоловіком, ім'я якого жодного разу не озвучувала публічно.

Відомо, що вони були разом багато років тому. Тоді Романова завагітніла, проте чоловік так і не зміг зробити її щасливою та подарувати їй упевненість у завтрашньому дні. Тому пара розлучилася.

Як розповіла артистка в інтерв'ю "ТиКиїв", вона з ексом не спілкувалася вже кілька років. Останньою краплею для неї стало те, що він не проявив увагу до їхнього спільного сина, коли почалася повномасштабна війна.

Відео дня

"Ми не спілкуємося. Для мене було останньою краплею те, що на початку повномасштабного вторгнення він кинув слухавку і за два роки жодного разу не передзвонив. Зараз я працюю над тим, щоб позбавити його батьківських прав", - зізналася Міша.

Міша Романова із сином / Скриншот Instagram

Нові стосунки Міші Романової

Нещодавно артистка зізналася, що у неї є коханий чоловік. Його особистість вона не розкриває, бо переконана, що щастя любить тишу.

При цьому вона каже, що в них прекрасні стосунки, коханий її надихає. Крім того, вона вже познайомила свого обранця із сином Мартіном.

"Так, вони знайомі. Мені здається, вони знайшли спільну мову. Мартін росте без батька, тому чоловіче оточення дуже важливе для нього. Йому подобається все розпитувати і слухати якісь цікаві історії. Я хотіла б, щоб мій обранець став другом для сина", - додала артистка.

Міша Романова закрутила новий роман / Скріншот Instagram

Вас також можуть зацікавити новини: