У минулому він був худорлявим хлопцем з кумедними кучерями / фото instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Український актор Тарас Цимбалюк поділився з фанатами своїми архівними фото. Він показав, який мав вигляд до популярності.

Як виявилося, актор та зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" не завжди був кремезним чоловіком. У минулому він був худорлявим хлопцем з кумедними кучерями.

На своїй сторінці в Instagram Цимбалюк показав себе у 2007 році. Тоді він навчався на першому курсі, а також підробляв на стадіоні. Цимбалюк був стюартом на футбольних матчах.

Відео дня
Тарас Цимбалюк у минулому / скриншот

Також актор показав ще одне фото, проте вже з 2011 року. Тоді Цимбалюк носив пишну шевелюру. На фото з минулого він має вигляд зовсім іншої людини, його важко впізнати.

Який вигляд мав раніше Тарас Цимбалюк / скриншот

Хто такий Тарас Цимбалюк

Актор народився у Черкаській області, йому 33 роки. Свою кар'єру Цимбалюк почав у 2011 році, тоді він знявся у серіалі "Щоденники темного". Також він знімався у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та "Чорний ворон".

Окрім цього, Цимбалюк брав участь у сьомому сезоні "Танців з зірками". Актор був двічі одружений. Його першою дружиною була однокурсниця Ангеліна, а другою - візажистка Тіна. Нині він будує стосунки з бізнесвумен Світланою Готочкіною, яка була учасницею "Холостяка"

Вас також можуть зацікавити новини: