Співачка познайомилася з хореографом у 2020 році / колаж УНІАН, скриншот, фото instagram Кароль

Вже декілька місяців однією з найгарячіших тем українського шоу-бізнесу залишається питання особистого життя співачки Тіни Кароль. Зірка не говорить про стосунки, але часто з'являється на публіці з хореографом Дмитром Жук.

Розповідаємо, чому Кароль та танцюристу почали приписувати роман та чим ймовірна пара лише підливає олії у вогонь.

З чого почалося спілкування Кароль та Жука

Співачка познайомилася з хореографом у 2020 році. Тоді Кароль вийшла на паркет "Танців з зірками", аби підтримати Юлію Саніну, що виступала у парі з Жуком. Втрьох вони виконали запальну румбу, між Кароль та танцюристом вже тоді помітили першу пристрасть.

Після цього співачка запросила Жука до свого балету. Він допоміг Кароль створити танцювальну програму для шоу "Красиво", з яким співачка давала гастролі містами України.

Танець Кароль та Жука - відео

Після цього Кароль та Жук почали дивувати фанів пристрасними танцями на сцені. У мережі навіть з'явилися пабліки, які збирають відео зі співачкою та хореографом.

На сцені вони мають вигляд пари. Жук обіймає Кароль, а вона нерідко ледь не цілує танцюриста у пориві пристрасті.

Кароль та Жук на концертах - відео

Як розвиваються стосунки Кароль та Жука

У 2021 стало відомо, що співачка вирішила продюсувати хореографа. У рамках проекту "Молода кров" Кароль випустила альбом дуетів, з різними артистами, серед яких був і Жук. Згодом танцюрист випустив декілька пісень та почав записувати власний альбом, а співачка активно його "розкручувала".

Що співачка та танцюрист говорять про чутки щодо роману

На тлі довготривалої співпраці та дуже "спекотних" танців у ЗМІ з'явилися чутки, що між Кароль та Жуком є дещо більше за ділові стосунки. Сама співачка від питань щодо особистого життя відхрещується. Вона рідко дає інтерв'ю та не розповідає про Жука.

А танцюрист зізнавався, що Кароль - його бос, він сприймає її як ментора. За словами Жука, співачка допомагає йому і підштовхує до нових звершень. А інформацію про роман він спростовував.

Як Кароль та Жук підігріли чутки про роман новими витівками

Нещодавно ж співачка та танцюрист почали ще більше інтригувати фанів. У мережі з'явилося відео їхньої зустрічі у ресторані. Кароль та Жук танцювали, поки на них дивився син артистки.

А днями мережу "підірвало" нове відео, після якого сумніви багатьох фанів розвіялися. Кароль та Жук крокували, ніжно тримаючись за руки. При цьому співачка одразу ж припинила гладити хореографа, коли зрозуміла, що їх можуть побачити люди.

Втім, роман це чи ні - усе одно залишається загадкою. Можливо, Кароль та Жук навмисно "хайпують" на цікавій темі. Але є шанс того, що співачка та хореограф просто не зуміли приховати правду від фанів.

Вас також можуть зацікавити новини: