Кейт Міддлтон і принц Вільям / фото REUTERS

Карантин карантином, але роботу ніхто не відміняв: Кейт Міддлтон і принц Вільям вчора ввечері зателефонували з постояльцями будинку для людей похилого віку Shire Hall Care House в Кардіффі.

Читайте такожПринц Вільям і Кейт Міддлтон з дітьми взяли участь у акції на підтримку лікарів (фото, відео)

У своїй роботі, як відомо, герцогське подружжя приділяє особливу увагу проблемам ментального здоров'я, тому мета їх вчорашнього відеодзвінка була проста, але дуже важлива в сучасних реаліях - розвеселити і підняти дух оптимізму людям похилого віку, які перебувають далеко або зовсім не мають рідних, пише Hello.

Кейт і Вільям запропонували їм зіграти в лото, для цього в їхній резиденції Анмер-хол навіть знайшовся спеціальних крутиться барабан з пронумерованими кульками. Переможець гри отримав від пари вино і торт, який Вільям і Кейт заздалегідь замовили у шеф-кухаря Shire Hall.

Кейт Міддлтон і принц Вільям / фото REUTERS

Шанувальники герцогині Кетрін, звичайно ж, відразу розглянули її образ в найдрібніших деталях і з'ясували, що в цьому ніжно-рожевій сукні від одного з її улюблених брендів L. K. Bennett за 325 фунтів стерлінгів Кейт вже з'являлася "у світлі". Вона одягла його на благодійний матч з поло King Power Royal Charity Polo Day, в якому брали участь принци Гаррі та Вільям в липні минулого року. Не новими виявилися і сережки герцогині: ці золоті листочки від Catherine Zoraida вона також одягала раніше.

Кейт Міддлтон і принц Вільям / фото REUTERS

Таке ж проведення часу жителям техаського будинку для людей похилого віку кілька тижнів тому запропонував американський актор Меттью Макконахі. Через запроваджений в країні карантин до постояльців будинку більше не можуть приїжджати родичі, тому актор з сім'єю зв'язався з ними через сервіс для відеоконференцій Zoom і провів бінго по відеозв'язку. Меттью оголошував виграшні номери і спілкувався з гравцями, відповідаючи на їхні запитання.