Про вагітність Кейт Міддлтон повідомляють лише ЗМІ / фото REUTERS

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон знову чекає на дитину. Вона та її чоловік Вільям навіть нібито встигли розповісти королеві Єлизаветі ІІ про це напередодні смерті Її Величності.

Для королівської пари це буде четверта дитина. Про це, посилаючись на інформацію власних джерел, повідомляє видання IBTimes.

"Ходять чутки, що Вільям сказав про це (вагітність Кейт, - УНІАН.) королеві незадовго до її смерті... Вона була така рада за них", — повідомило джерело видання.

Відео дня

За інформацією ЗМІ, Кейт Міддлтон страждає від гіперемезісу вагітних - важкого токсикозу. 

Також видання зазначає, що четверта вагітність - хороша новина для дітей Кейт і Вільяма, Джорджа, Луї та Шартлотти. Вони раніше мріяли про молодшого брата або сестру.

Видання Star повідомляє, що одним з перших про вагітність невістки дізнався Чарльз ІІІ. Він нібито був у захваті від цієї новини, адже обожнює грати з онуками.

Хто така Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон - дружина спадкоємця британського престолу Вільяма, принца Уельського, сина короля Сполученого Королівства Чарльза III і принцеси Діани. Пара одружилася у 2011 році.

У 2013-му Кейт народила хлопчика Джорджа, в 2015-му - дівчинку Шарлотту. Через три роки у подружжя народився син Луї Артур Чарльз. 

Смерть королеви Єлизавети II

8 вересня у віці 96 років померла королева Великобританії Єлизавета II. Новим королем став її син Чарльз.

Похорон королеви Великобританії Єлизавети II відбувся 19 вересня.

Церемонія коронації Чарльза III - спадкоємця британського престолу - відбудеться 6 травня 2023 року у Вестмінстерському абатстві.

Вас також можуть зацікавити новини: