Принц Вільям та Кейт Міддлтон / фото REUTERS

Експерти поділилися секретом, як Кейт Міддлтон вдається залишатися у формі та здоровою: вона дотримується дієти з фруктами та овочами у раціоні, а також підтримує постійний режим тренувань.

Як повідомляє Mirror, Кейт Міддлтон щоранку їсть одне й те ж на сніданок. За словами експертів, принцеса Уельська харчується збалансовано, що дозволяє їй мати гарний вигляд та чудово почуватися.

Експерти стверджують, що 40-річна Кейт починає свій день з вівсянки, а після цього випиває смузі з капусти, шпинату і спіруліни.

Відео дня

На обід принцеса Уельська обирає салат з кавуна з фетою, авокадо та огірком. Часто Кейт також любить перекушувати ягодами годжі, фруктами та сирими овочами. Інколи до її раціону, коли у неї немає часу, входить овочевий шашлик.

Каррі із сочевиці - улюблена вечеря Міддлтон. Подейкують, що вона особливо полюбляла цю справу, коли була вагітною.

Фітнес - також важлива складова способу життя Кейт, і вона любить регулярний розпорядок дня, включаючи біг, спінінг, йогу, силові та високоінтенсивні інтервальні тренування.

Відомо, що Міддлтон захоплювалася спортом ще зі школи, адже колись була капітаном жіночої збірної з хокею на траві, й має завидну витривалість.

Хто така Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон - дружина спадкоємця британського престолу Вільяма, принца Уельського, сина короля Сполученого Королівства Чарльза ІІІ і принцеси Діани, що робить Кетрін ймовірною майбутньою королевою-консортом. 

Заручини відбулися 16 листопада 2010, весілля — 29 квітня 2011 року.

22 липня 2013 року народила хлопчика Джорджа. 2 травня 2015-го - дівчинку вагою 3,7 кг, яку назвали Шарлотта Елізабет Діана.

 23 квітня 2018 року у подружжя народилася третя дитина, хлопчик Луї Артур Чарльз. 

Вас також можуть зацікавити новини: