Сам Кіркоров розповів, що цей вчинок для нього "дуже важливий" / фото УНІАН

Співак Філіп Кіркоров публічно заявив, що спонсорує окупантів. Скандальний артист вирішив "ділитися" з родинами російських військових грошима.

Як повідомляють росЗМІ, під час свого концерту на честь день народження Кіркоров також пообіцяв відправитися з квітами до "вічного вогню" біля Кремля. А частину грошей, зароблених на виступі, він передасть родинам окупантів.

2 травня співак дійсно відправився на кремлівську площу разом зі своїм сином. Все, що відбувається знімалося на відео. Сам Кіркоров розповів, що цей вчинок для нього "дуже важливий".

"Як і обіцяв на концерті в свій день народження... Я хотів всі квіти, майже всі квіти, віднести до "вічного вогню", - заявив Кіркоров.

Новину про те, що артист публічно заявив про допомогу окупантам та їхнім родинам, у росЗМІ подали з докором на адресу інших російських зірок, які не підтримують путінський режим. Кіркоров, як стверджують видання, "не відвернеться" від РФ.

"Артист пишається тим, що виступає в самому серці Росії, і не планує йти по шляху своїх колег, які відвернулися від батьківщини і покинули її. Мало того, патріот своєї країни вирішив передати частину виручених коштів з ювілейних вечорів на підтримку сім'ям військовослужбовців", - стверджують пропагандистські ЗМІ країни-агресорки.

Що Кіркоров говорить про повномасштабну війну РФ проти України

Кіркоров підтримує путінський режим. Він виступає в Кремлі, хвалить Росію і критикує Володимира Зеленського. Нещодавно скандальний артист згадав про останню зустріч з президентом України. Кіркоров стверджував, що тоді він побачив "іншу людину".

Путініста висміював комік Максим Галкін, який пропонував відправити Кіркорова на фронт в його "колготках". Сам артист незабаром на це відреагував. Він заявив, що готовий йти на війну і раптово заговорив про мир.

Вас також можуть зацікавити новини: