За словами путініста, він нібито дійсно піде на війну, яку РФ розв'язала проти України, якщо це буде потрібно / фото instagram.com/fkirkorov

Скандальний співак Філіп Кіркоров, який підтримує кремлівський режим, раптово заявив, що готовий відправитися на передову. Путініст заговорив про мир і свою сміливість.

Так Кіркоров вирішив прокоментувати недавні жарти Максима Галкіна. Гуморист висміяв "колготки" співака. Чоловік Пугачової жартував, що Кіркорова потрібно відправити на фронт.

Судячи з усього, жарти Галкіна зачепили Кіркорова. Однак він вирішив не подавати виду і спробував здаватися сміливим. В одному з російських шоу путініст заявив, що він готовий йти на передову. Мало того, Кіркоров може відправитися на фронт навіть в "колготках". За словами путініста, він нібито дійсно піде на війну, яку РФ розв'язала проти України, якщо це буде потрібно. 

"Заради збереження миру, якщо це врятує чиєсь життя, то піду і в колготках на передову. Мене нічим не злякаєш", - заявив Кіркоров.

Жарт Галкіна про Кіркорова - з чого все почалося

Гуморист Максим Галкін, який засудив повномасштабну війну РФ проти України, дає концерти і нерідко висміює артистів, що продалися Кремлю. На одному зі своїх виступів чоловік Пугачової "пройшовся" по Кіркорову і Скабєєвої.

"Ангеліна Вовк сказала, що вона готова йти на фронт разом з Хрюшею і Степашкою... На її місці я б взяв Філю. Мені здається, якщо Філіп в прозорих колготках з'явиться на фронті, перемир'я на кілька днів забезпечено. А якщо йому ще в руки дати голову Скабєєвої, це буде схоже на бренд Versace, то буде приголомшливо", - заявив Галкін.

Вас також можуть зацікавити новини: