Олег Винник дав інтерв'ю та викликав неоднозначну реакцію  / фото instagram.com

Український артист Олег Винник, який вперше з початку повномасштабної війни РФ проти нашої країни дав інтерв'ю, викликав небувалі суперечки у мережі. Повне відео з відвертими зізнаннями артиста ще не вийшло, проте "галасу" вже наробили тизери та коротенькі уривки, які вже є на YouTube та в Instagram.

Так, в інтерв'ю Винник заявив, що він найбільше шкодує про те, що не вступив до лав ЗСУ і не пішов захищати Україну на фронті. Окрім цього, співак визнав проблеми зі здоров'ям та зазначив, що дійсно лікується у Німеччині. Також Винник розкрив таємницю про своє особисте життя

Усе це отримало неоднозначну реакцію. Коментатори поділилися на два "фронти". Перша частина користувачів зазначає, що не вірить у "сповідь" Винника. Його називають "зрадником", а також радять артисту не повертатися до України. Такі коментатори пишуть:

Відео дня
  • "Зрадник проклятий і брехун, дезертир!"
  • "Боже, що за клоун? Каже, жалкую тільки, що не зі зброєю. І як вчасно він захворів на хворобу, що зустрічається тільки у 2% німців. Просто в Німеччині нікому не потрібний, і треба якось повертатись на українську сцену, от і починає вигадувати жалісливі історії"
  • "Ну так, жаліти він буде... То в чому річ? Вали зі своєї Німеччини і хапай в руки зброю, тріпач"
  • "Як тільки, щось трапляється в Україні, як тільки потрібна якась допомога, вони терміново починають хворіти і їдуть, де краще. А сюди приїжджають, щоб бабло заробити, а витратити там, де краще, противно слухати їх"
  • "Винник їдь туди, куди ти поїхав, коли почалась війна. Ти кинув своїх вовчиць. Ти як медіа-персона нічого не зробив, засунув язик кудись і весь рік мовчав. На мій погляд, ти не маєш права з'являтись на телебаченні, бо ти кинув свою країну у важкий час".
Користувачі засудили "повернення" Винника / скриншот

Втім, другий "фронт" коментаторів захищає Винника. Такі користувачі пишуть, що дуже чекали на повернення артиста. Вони сперечаються з тими, хто пише негативні коментарі, а також називають Винника "невинним янголом". Також фанати пишуть:

  • "Чекаємо з нетерпінням! Як же ми за вами скучили"
  • "Як довго ми на це чекали, почути з його вуст як він, як справи, як здоров'я, почути голос. Чекаємо з нетерпінням на інтерв'ю. Нарешті!"
  • "Якщо чесно, вже й не сподівалася знову почути рідний голос! Й досі не можу повірити.. Сльози так і котяться з очей, від щастя! Дуже сподіваюся дуже скоро почути і побачити тебе на концерті!"
  • "То добре, що Винник повертається на сцену... Його пісні та вокал дарують позитивну енергетику, а багатьом це зараз дуже потрібно... Разом до Перемоги!".
Позитивні коментарі про Винника / скриншот

Примітно, що позитивні коментарі пишуться здебільшого з акаунтів, які мають вигляд нових або створених навмисно. Усі вони не мають повноцінних нікнеймів та починаються з "user...". Через це у мережі підозрюють, що для "вибілювання" Винника у коментарі могли "нагнати ботів".

Повне інтерв'ю, як обіцяють його автори, вийде вже скоро. Ймовірно, після цього думок щодо співака та його "повернення" буде ще більше.

Хвороба Олега Винника - що відомо

Співак нічого про себе не розповідав з початку повномасштабної війни РФ проти України. Втім, у мережі швидко з'явилася інформація про те, що Винник перебуває у Німеччині, де проходить лікування. Згодом це підтвердила керівник офіційного фан-клубу співака. Вона також розповіла, що Винник не може стояти на сцені через свою хворобу.

На тлі цього блогер Богдан Беспалов розповідав, що співак міг зникнути з України, щоб будувати кар'єру в Німеччині. Там він нібито вже запатентував своє бренд-ім'я.

Вас також можуть зацікавити новини: