Катерина Полтавська стала на захист Наталі Могилевської/ колаж УНІАН

Не встигла Наталя Могилевська поділитися новиною про те, що усиновила двох дівчаток, як в мережі почали бурхливо реагувати на цю подію. Більшість коментарів було приємних, але знайшлися і ті, які захейтили співачку.

скріншот коментарів під постом Могилевської

Сама Наталя на такі коментарі не відповідає, проте її вирішила підтримати молода дружина ведучого Володимира Остапчука – Катерина Полтавська. Вона не змогла змовчати і публічно відреагувала на хейт на своїй сторінці в інстаграм.

"Очікувала побачити тільки позитив, а побачила як завжди. Улюблене – "це не факт, що вона їм буде хорошою мамою" і т.д. Тобто коментатори вважають, що в дитячому будинку їм могло б бути краще. Не знаю навіть, які слова підібрати, щоб описати своє здивування. Ср*ть все, абсолютно все", - написала вона.

Відео дня

Полтавська додала, що вважає таке абсолютною деградацією та катастрофою.

скріншот сторіз Катерини Полтавської

Блогерка згадала і про дружину телеведучого Тімура Мірошниченка – Інну, яка бореться з подібним хейтом від людей та висловила своє захоплення жінками, які дарують свою любов дітям з дитбудинків. 

Нагадаємо, що Тімур та Інна Мірошниченки теж вже всиновили хлопчика Марселя та готуються прийняти ще одну дитину у свою родину. Вони неоднаразово розповідали про критику, яку отримували на свою адресу, але це не заважає подружжю йти до своєї мети - зробити щасливе майбутнє ще для одної малечі. 

Вас також можуть зацікавити новини: