Захур прокоментував фото Камалії з синцями / фото інстаграм Камалії

Пакистанський бізнесмен та колишній чоловік співачки Камалії - Мохаммад Захур - вперше відреагував на нещодавні фото зірки в мережі, на яких вона у синцях та з гематомою на обличчі.

За словами Захура, у них з Камалією дружнє спілкування, яке вони підтримують заради двох спільних доньок. Тому він не розуміє, хто зробив ті світлини і точно ніколи у них не було домашнього насилля, про яке всі писали.  

"У нас прекрасні стосунки, краще не вигадаєш. Я не знаю звідки фото взялися, але найголовніше – це не я. Можливо, це був грим, але я не знаю, що це було. Втім, це не я – не гримував і не бив", - сказав Захур в програмі "Тур Зірками".

Сама Камалія додала, що офіційно вже розлучена з Захуром, але інколи вони живуть разом. 

"Ми були по шаріату одружені, по шаріату і розлучилися. У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, це цивілізовані стосунки, підтримуємо одне одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли вони приїжджають до Києва, то тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них в гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі. Психологічно я ще не готова знову виходити заміж", - наголосила співачка, яка була у шлюбі з бізнесменом 20 років. 

Камалія з екс-чоловіком та доньками / фото інстаграм Камалії

Камалія також зазначила, що її ніхто не б'є. Вона досі з'ясовує, хто міг зробити ті моторошні світлини і опублікувати їх в мережу. 

Нагадаємо, раніше Камалія розповіла, що змусило її звернутися до психолога.

Вас також можуть зацікавити новини: