Сальма Хайєк вийшла заміж за мільярдера / колаж з фото

Багато дівчат з самого дитинства мріяли про принца на білому коні. Ось тільки деяким з них вдалося здійснити свою мрію і вийти заміж за мільярдера.

Розповідаємо, кому зі знаменитостей вдалося підкорити серце багатого чоловіка.

Сальма Хайек

Відео дня

У 2006 році актриса Сальма Хайек відвідала гала-вечір в мармуровому палаці Піно. Саме ця подія опинилася для неї доленосною. Там вона познайомилася з бізнес-магнатом Франсуа-Анрі Піно. У пари закрутився роман, а вже через три роки вони зіграли розкішне весілля. Відомо, що в 2007 році у них народилася дочка. Подружжя досі разом.

Сальма Хайєк / instagram.com/salmahayek

Міранда Керр

Австралійська супермодель Міранда Керр в 2017 році зв'язала себе узами шлюбу з мільярдером Еваном Шпігелем. Вони вперше зустрілися на заході Louis Vuitton. Саме тоді між ними пробігла іскра. У пари є двоє спільних дітей - трирічний Майлз і п'ятирічний Харт. Також вона виховує сина від першого шлюбу з Орландо Блумом.

Міранда Керр / instagram.com/mirandakerr

Ешлі Бенсон

Зірка серіалу "Милі ошуканки" Ешлі Бенсон тільки зовсім недавно почала зустрічатися з мільярдером Брендоном Девісом. Вперше вони зустрілися в січні 2023 року, а вже липні чоловік освідчився актрисі. Зараз пара готується до весілля.

Ешлі Бенсон / instagram.com/ashleybenson

Джанет Джексон

У 2012 році відома американська співачка Джанет Джексон вийшла заміж за мільярдера Віссама-аль-Мана. До весілля вони зустрічалися два роки. Уже в шлюбі у них народився син Ісса. Однак у квітні 2017 року стало відомо про те, що подружжя розлучилося. Віссама був третім чоловіком Джанет, після розриву з ним вона більше не виходила заміж.

Джанет Джексон / instagram.com/janetjackson

Кейт Кепшоу

Американська актриса Кейт Кепшоу вийшла заміж за відомого режисера Стівена Спілберга. Вони познайомилися на зйомках фільму "Індіана Джонс і храм долі", де Кейт грала одну з головних ролей. Вони одружилися 12 жовтня 1991 року і залишаються разом досі. У 1993 році вона прийняла іудаїзм, релігію свого чоловіка. Відомо, що у актриси є дочка Джессіка від першого шлюбу.

Кейт Кепшоу / ru.kinorium.com

Раніше УНІАН назвав 5 відомих українок, які зустрічалися з одруженими чоловіками.

Вас також можуть зацікавити новини: