Чмерковський був героєм першого сезону українського шоу "Холостяк" / скріншот

Танцюрист і колишній головний герой шоу "Холостяк" Макс Чмерковський розповів про свою участь в американській версії проекту "Танці з зірками". Протягом усіх сезонів він змінив 17 іменитих партнерок, серед яких - американська актриса і співачка Дженніфер Лопес. 

Найбільше запам'яталася солістка групи Spice Girls Мел Бі, а також Меріл Девіс, з якою йому вдалося здобути перемогу у фіналі. Чмерковський уточнив, що чи не з кожною жінкою глядачі і преса намагалися розгледіти романтичні зв'язки, але їх не було.

Більш того, з деякими у нього були навіть не дуже хороші стосунки. Про роботу Джей Ло Макс згадує тільки хороше:

"З нею класно, вона відмінна виконавиця, дуже щира і професійна особистість. Я до неї маю багато поваги, вона багато чого домоглася. Крім того, вона виявилася класною як людина. І це рідко зустрічається".

Чмерковський згадав номер з Лопес, де в кінці він повинен був взяти знаменитість на руки. Він дуже боявся і думав, що може впустити партнерку. 

"Коли мені сказали, що я повинен це зробити, я трохи розгубився. Адже це було в прямому ефірі, тому було страшно випадково кинути Джей Ло. Але все вийшло, ну це явно був адреналін і трохи професіоналізму", - додав хореограф. 

Нагадаємо, екс-"холостяк" Макс Чмерковський вдруге стане батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: