Чмерковський з родиною / фото 1+1

Герой першого сезону романтичного шоу "Холостяк" і суддя проекту "Танці з зірками" Макс Чмерковський поділився радісною звісткою - його дружина Пета Маргатройд вагітна.

У Instagram-блозі жінка розмістила фотографії округлого животика. 

Це буде їхня друга спільна дитина. Пета зізналася, що вони давно мріяли про поповнення, але у неї не виходило завагітніти - були викидні і невдала пересадка ембріона. Ось що написала жінка:

Відео дня

"Мені дуже приємно нарешті оголосити, що ми з Максом чекаємо нашого Чмерковського-2. Після двох років постійної боротьби і душевного болю, трьох викиднів і невдалої пересадки ембріонів... у нас є здорова булочка в духовці. Це був шок для всіх нас, ми дізналися про це прямо перед тим, як я збиралася на другий тур ЕКО".

Макс Чмерковський та Пета Маргатройд: історія кохання

Чемпіон світу з латинських танців вже більше п'яти років одружений з професійною танцівницею латинських танців, уродженкою Нової Зеландії Петою Маргатройд. Вперше вони зустрілися під час роботи над виставою Burn the Floor в 2009 році, а через три роки перетнулися на американських "Танцях із зірками". Саме тут і зародилися їхні почуття. 

Вагітна дружина Чмерковського / Фото - instagram.com

Нагадаємо, що у 2022 році Пета Маргатройд втратила дитину. Вона не знала про свою вагітність і потрапила до лікарні з коронавірусом. Там їй і повідомили, що стався викидень.

Чмерковський додав, що цей час був для них не простим. Але вони все так само мріяли про другу дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: