Марію Яремчук запідозрили у вагітності / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Марія Яремчук, яка завершила свою музичну кар'єру, готується стати мамою вперше. У мережі з'явилися кадри, на якому видно вагітну жінку дуже схожу на співачку. 

На закритій сторінці в Instagram оприлюднили відео, де видно обличчя та округлий животик майбутньої матері. Ця жінка дуже подібна на Марію Яремчук. Шанувальники співачки одразу ж запідозрили співачку у вагітності.

колаж з фото

Вокалістка давно не з'являється на публіці. Яремчук 5 років тому припинила виступати на великій сцені, а соцмережі взагалі не веде. Останнє її фото опубліковане ще в липні минулого року. Також виконавиця ретельно приховує своє особисте життя і не розкриває особу обранця.

Ймовірним батьком дитини можу бути співак Олександр Пономарьов. Ще 8 років тому зіркам приписували роман. Виконавець підтвердив цю інформацію у 2016 році, а у 2018 році Яремчук завершила свою кар'єру.

Марія Яремчук / Скріншот Instagram

У 2023 році Марія з'явилася в прямому ефірі на півфіналі конкурсу "Євробачення". Вона виступила на сцені шоу вперше за 5 років. Після цього співачка презентувала нову композицію "Щит і меч".

Чим відома Марія Яремчук

Марія Яремчук  – українська співачка, донька легендарного артиста Назарія Яремчука. Свою вокальну кар'єру вона розпочала з проєкту "Голос країни", а також Марія брала участь в конкурсі "Нова хвиля 2012".

Артистка відома своїми ліричними піснями та неймовірним голосом. У 2014 році Яремчук виступила на "Євробаченні", де представила Україну, і посіла шосте місце.

Нагадаємо, раніше Марію Яремчук засипали компліментами за дуже жіночне фото.

Вас також можуть зацікавити новини: